Hemmotteleva raskaushieronta kätilön turvallisissa käsissä

05.06.2021

Etsitkö raskausaikaan sopivaa hemmottelevaa ja tehokasta hoitoa, jonka aikana sinua huomioi alan ammattilainen jokaisella hoidon osa-alueella? Tule kätilön palveltavaksi raskaushierontaan! 

Yhdistän hoidossani hierontaan kätilön osaamiseni, sekä vyöhyketerapeuttisten heijasteiden käsittelyä. Yhdistelmähoito on tehokasta ja hemmottelevaa yhtaikaa. Rentouttavaa hyvinvointia sinulle!

Hieronta sopii koko raskauden ajan, sekä heti synnytyksen jälkeen kehonhuoltoon ja rentoutukseen. Kätilönä haluan samalla tarjota sinulle mahdollisuuden keskustella kanssani raskauteen, synnytykseen, vauvaan ja perheeseen liittyvistä ajatuksistasi. Saat ammatillisen tukeni ja vuosien kätilökokemukseni tueksesi.

Raskaushieronnalla voidaan helpottaa mm. iskias-vaivoja, selkäkipuja, lantion alueen kipuja sekä rannekanavaoireyhtymän oireilua ja turvotuksia. Kaukana on ne ajat, kun sanottiin, että synnytys poistaa raskausvaivat. Niitä voidaan onneksi helpottaa jo heti vaivojen ilmaantuessa! Raskaushieronta on myös erinomainen tapa saada rentoutusta ja omaa aikaa.

Lasketun ajan lähellä (noin raskausviikosta 38) voin tehdä sinulle rentouttavan synnytykseen valmistavan hieronnan, jossa osana käsitellään vyöhyketerapiasta ja akupunktiosta tuttuja heijasteita. Hemmotteleva raskaushieronta rentouttaa ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan synnytykseesi. Saat hetken omaa aikaa ja mielesi saa samalla rauhoittua kohti tulevaa. Vyöhyketerapia- ja akupunktioheijasteita käsittelemällä saatetaan edistää supistusten alkamista  ja rentouttavalla hieronnalla kehosi on valmis synnytykseen, kun aika koittaa. On hyvä muistaa, että synnytys lähtee käyntiin vasta kun synnyttäjän keho ja vauva ovat siihen valmiit. 

Tarvittaessa  käytän hoidon tukena myös esim.kinesioteippausta helpottamaan vaikkapa alaselän tai häpyliitoksen kipuja. Katsotaan yhdessä vastaanotolla sinulle sopiva hoitoyhdistelmä.

Olet turvallisissa ja ammattitaitoisissa kätilön käsissä.