Kätilödoula

Haluaisitko olla synnytyksen alkaessa kotona mahdollisimman pitkään?  

Haluatko kätilön keskeytymättömän läsnäolon ja tuen synnytyksessäsi? 

Mietityttääkö missä vaiheessa on hyvä siirtyä sairaalaan? 

Haluatko tukea ja ohjausta lääkkeettömiin kivunlievityksiin? 

Kätilödoulana kannattelen teitä synnytysmatkallanne turvallisesti läpi synnytyksen. Olen mukana tukemassa raskauden aikana, kotona ja sairaalassa synnytyksesi ajan, sekä lapsivuodeaikana. Doulan läsnäolo synnytyksessä lisää tutkitusti synnyttäjän tyytyväisyyttä synnytyskokemukseensa. Teen kätilödoulausta Hämeenlinnassa ja lähialueilla.

Tutustuminen

Mietitkö, että voisin sopia doulaksesi synnytykseesi? Voit varata minulta tutustumistapaamisen ja voimme puolin ja toisin katsoa olemmeko sopivia toisillemme. Tutustumistapaamisen (1h) hinta veloitetaan käynnin yhteydessä ja summa vähennetään kätilödoulauspaketin lopullisesta hinnasta, mikäli valitset minut kätilödoulaksesi. Tutustumistapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään muuhun.

Molemminpuolinen luottamus ja lämmin suhde on tärkeää valitessasi omaa kätilöä synnytykseesi mukaan. Tutustumistapaamisella keskustellaan toiveistasi ja mahdollisista peloista liittyen tulevaan synnytykseen, käydään läpi edellistä/edellisiä synnytyksiä ja saat kertoa mitä toiveita sinulle on omalle kätilöllesi tulevassa synnytyksessäsi. Käyntiin voidaan liittää manuaalisia hoitoja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. tapaaminen joko vastaanotollani tai kotikäyntinä. 


Hetidoulaus

Hetidoulaus tarkoittaa, että tulen mahdollisuuksieni mukaan tueksi synnytykseesi synnytyksesi alkaessa.  Voin tulla jo kotiin kätilödoulaksi ja sieltä mukaan sairaalaan niin halutessasi tai suoraa sairaalaan doulaksi. 

Paketti sisältää tutustumiskäynnin etukäteen ja synnytyksessä mukana olon aikatauluihini sopien.


Hinta 700€, maksu mobilepaylla kun kerron pääseväni tulemaan. Tutustumiskäynnin maksu tapaamisella, vähennetään paketin hinnasta, mikäli tulen synnytykseen mukaan.


Kätilödoula

.Kätilödoulana olen kätilö kotonasi ja doula sairaalassa.  Toimiessani kätilönä olen ammatillisessa vastuussa ja siirtyessämme sairaalaan siirtyy vastuu sairaalalle  minun toimiessa doulana tukenanne.

Kotona seuraan avautumisvaihettasi siihen asti kunnes haluat siirtyä tai ohjaan siirtymään sairaalaan, mikäli jotain poikeavaa ilmenee. Voimme seurata halutessasi vauvan sydänääniä, vauvan asentoa ja kohdunsuun tilannetta. Ohjaan ja autan lääkkeetömissä kivunlievityksissä ja seuraan sinun ja vauvasi vointia koko avautumisvaiheen ajan.

Kätilödoulapakettiini kuuluu

* mahdollisuus yhteydenpitoon koko raskausajan  ja lapsivuodeajan viestein tai puhelimitse

* 2 tapaamista (1 - 1,5h) etukäteen, toinen on tutustumistapaaminen, tapaamisissa mm. synnytyssuunnitelma, synnytyksen fysiologiaa, kivunlievityskeinoja, toiveet doulalle toiveidenne mukaan

* synnytyspäivystys alkaen raskausviikosta 38+0 

*synnytyksen seuranta kotona kätilönä ja sairaalassa doulana siihen asti kun vauva on noin tunnin ikäinen

* 1 käynti (noin 1,5 h) synnytyksen jälkeen kotona  Synnytyskeskustelu, imetysohjausta, äidin palautumisen seurantaa, vauvan voinnin seurantaa, tukea ja ohjausta vauvan hoitoon ja uuteen perhetilanteeseen liittyvissä asioissa

* Tens-laitteen lainaus

* pähkinäpallo kätilön matkassa

* rebozo kätilön matkassa

* gua sha kätilö matkassa


Hinta 1800€, mahdollisuus maksaa osissa, koko summa kuitenkin ennen päivystysajan alkamista.


Lisätapaamiset mahdollisia, kysy niistä erikseen.

Postpartumkäynnit

Kätilönä teen mielelläni  synnytyksen jälkeen postpartumkäyntejä kotonanne. Autan ja ohjaan teitä kaikessa mitä uusi elämäntilanne on eteenne tuonut.

* imetyksessä

* vauvanhoidossa

* vauvan uniasioissa

* äidin toipumisessa

* rentouttavat kehohoidot äidille ja vauvalle

* hoitoapuna, jotta vanhempi/vanhemmat saavat levätä

* jossain muussa yhdessä sovitussa asiassa

Toimin lempeästi perhettänne tukien ja teidän arvojanne kunnioittaen tuoden ammattitaitoni tueksenne.

Käynnit tarpeen mukaan 1-2 tuntia, hinta sovitaan käytetyn ajan mukaan. Useamman käynnin etukäteen sovittu paketti edullisemmin kuin yksittäin varatut käynnit.