Kätilön palvelut

Kätilön ja hierojan turvallisissa käsissä


Kätilönä tuen sinua ja puolisoasi raskauden, synnytyksen ja lapsivuoteen (postpartumin) aikana. Teen raskaushierontaa, kätilön vastaanottoa/neuvolaa, imetysohjausta, kätilödoulausta ja vuokraan Tens-laitetta. Osa käynneistä mahdollista toteuttaa myös kotikäynteinä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihanan rentouttava. Uniongelmani hävisi viikoiksi hoidon jälkeen!

-Lotta

Kätilön vastaanotto

Kätilönä haluan tukea naisia matkalla äitiyteen. Tarjoan yksityisiä neuvolakäyntejä normaalin neuvolaseurannan rinnalla ja vaihtoehtona. Puoliso on aina myös lämpimästi tervetullut vastaanotolle. Keskustelen rauhassa kanssanne kaikesta raskauteen, synnytykseen ja perheen kasvuun liittyen, myös mahdollisista peloista. Kohtaan teidät aidosti ja yksilöllisesti kunnioittaen toiveitanne ja ajatuksianne läpi raskauden ja synnytyksen vauva-aikaan asti. Vastaanotto koostuu haluamistasi asioista. Sisältönä voi olla mm. normaalit neuvolaseurannat (kohdun kasvu, vauvan asento, sydänäänet, verenpaine, virtsan mittaukset ym), rentoutushoitoa, gua shaa, hierontaa, kinesioteippausta, synnytyksen suunnittelua, synnytysvalmennusta, imetykseen valmistautumista tai mitä muuta keksitkään.


Raskaushieronta

Hieronta sopii läpi koko raskauden ajan, sekä heti synnytyksen jälkeen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Raskausaikana voin hieronnalla helpottaa mm. iskias-vaivojasi, selkäkipuja, lantion alueen kipuja sekä rannekanavaoireyhtymän oireilua ja turvotuksia. Se on myös erinomainen tapa saada rentoutusta ja omaa aikaa. 

Lasketun ajan lähellä voin tehdä Sinulle rentouttavan synnytykseen valmistavan hieronnan, jonka osana käytetään vyöhyketerapiasta ja akupunktiosta tuttuja pisteitä. Hemmotteleva synnytykseen valmistava hieronta rentouttaa ja auttaa kehoasi ja mieltäsi valmistautumaan tulevaan synnytykseesi.

Voimme halutessasi jutella raskauteen ja synnytykseen liittyvistä asioita hieronnan aikana. Olet turvallisissa ja ammattitaitoisissa kätilön käsissä.  

Imetysohjaus

Suosittelen imetysohjausta, jos koet epävarmuutta imetyksen tai maidon riittävyyden suhteen, epäilet että vauvan imuote on huono, kaipaat vinkkejä eri imetysasentoihin tai tukea muuhun imetykseen liittyvään asiaan. 

Vauvan kieli- tai huulijänne-operaation jälkeen suositellaan imetysohjausta, jotta varmistutaan oikeasta imutekniikasta ja jotta imetys jatkuisi mahdollisimman ongelmattomasti operaation jälkeen. Kieli- ja/tai huulijänneoperaation jälkeen hoidan vauvaa kokonaisvaltaisesti, tarkistan haavan paranemisen, hieron kireyksiä auki ja ohjaan imetyksessä.

 Moni vakuutus korvaa imetysohjauksen lääkärin lähetteellä.


Elle Tens2 -vuokraus
Elle Tens2 -vuokraus

Tens-laitteen vuokraus

Elle Tens2 -laite auttaa sinua pärjäämään kotona pidempään synnytyksesi alkaessa. Laite soveltuu erinomaisesti käytettäväksi synnytyksessä lääkkeettömänä ja turvallisena kivunlievityksenä. Sitä voi käyttää yhdessä muiden kivunlievitysmuotojen kanssa, ei kuitenkaan vedessä. Voit aloittaa laitteen käytön jo rv 37, jos tarvitset apua vaikka selkäkipuihisi. Synnytyksen jälkeen saat siitä apua jälkisupistuksiin.

TENS eli transkutaaninen hermostimulaatio on tehokas lääkkeetön kivunhoitomenetelmä, jossa laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja heikentäen kipuviestin kulkeutumista aivoihin. Impulssit aktivoivat myös kehon luontaiset, tehokkaasti kipua lievittävät endorfiinit käyttöösi.

Synnytyskivun lievitykseen suunnitelluissa Elle Tens 2 -laitteissa on erikseen säädöt supistusten aikana ja supistusten välillä käytettäväksi. Elle Tens 2 -laitteillani voit myös itse merkitä ja seurata supistusten väliä. Laitteet ovat turvallisia ja lääkintälaitemääräysten mukaisia.

Vuokratessasi kauttani Elle TENS 2 laitteen saat paketissa

  • Elle TENS 2-laitteen kaulanauhalla
  • elektrodit (+ varaelektrodit. Jos varapakettia käytetty, maksaa se 15€)
  • 2 liitintä, 1 varaliitin
  • 2 paristoa ja 2 varaparistoa
  • säilytyspussin
  • käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi


Elle Tens2 -laitteen vuokraus 25€/kk. Laitteet vuokrataan aina ohjauksen kanssa.


OTA YHTEYTTÄ: