Kätilön vastaanotto

Kantava kosketus kätilön ja hierojan käsissä

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni raskausaikana. Vastaanotolla seuraamme raskauttasi tarpeidesi mukaan, kuuntelemme sikiön sydänääniä ja tarkistamme verenpaineesi. Mahdollisia kiputiloja voimme käynnillä hoitaa hieronnalla ja esimerkiksi gua sha-kampaa tai kinesioteippiä hyödyntäen. Samalla voimme myös keskustella kaikesta raskauteen, synnytykseen ja perheen kasvuun liittyvistä asioista. 

Vuokraan  Elle Tens 2 -laitteita loppuraskauteen ja synnytykseen. Katso tarkemmin alempaa.

Synnytyskeskustelu

Synnytyskeskusteluun voit hakeutua, vaikka synnytys ei varsinaisesti pelottaisikaan, mutta koet tarvetta keskustella siitä kätilön kanssa. Voimme yhdessä käydä läpi eri kivunlievitys-menetelmiä ja synnytykseen valmistautumista sekä henkisesti että fyysisesti. Voimme käydä läpi myös aiempaa synnytysmatkaasi ja suunnitella yhdessä tulevaa synnytystäsi. Saat halutessasi myös yksilöllistä synnytysvalmennusta. 

Raskaushieronta

Hieronta sopii läpi koko raskauden ajan, sekä heti synnytyksen jälkeen kehonhuoltoon ja rentoutukseen. Raskausaikana voin hieronnalla helpottaa mm. iskias-vaivojasi, selkäkipuja, lantion alueen kipuja sekä rannekanavaoireyhtymän oireilua ja turvotuksia. Se on myös erinomainen tapa saada rentoutusta ja omaa aikaa. 

Lasketun ajan lähellä voin tehdä Sinulle rentouttavan synnytykseen valmistavan hieronnan, jonka osana käytetään vyöhyketerapiasta ja akupunktiosta tuttuja pisteitä. Hemmotteleva synnytykseen valmistava hieronta rentouttaa ja auttaa kehoasi ja mieltäsi valmistautumaan tulevaan synnytykseesi.

Voimme halutessasi jutella raskauteen ja synnytykseen liittyvistä asioita hieronnan aikana. Olet turvallisissa ja ammattitaitoisissa kätilön käsissä.  

Imetysohjaus

Suosittelen imetysohjausta, jos koet epävarmuutta imetyksen tai maidon riittävyyden suhteen, epäilet että vauvan imuote on huono, kaipaat vinkkejä eri imetysasentoihin tai tukea muuhun imetykseen liittyvään asiaan. Vauvan kieli- tai huulijänne-operaation jälkeen suositellaan imetysohjausta, jotta varmistutaan oikeasta imutekniikasta ja jotta imetys jatkuisi mahdollisimman ongelmattomasti operaation jälkeen. 

Muistathan että lääkärin lähetteellä olet oikeutettu Kelan tukeen imetysohjauksesta! Myös moni vakuutus korvaa imetysohjauksen lääkärin lähetteellä.


Elle Tens2 -vuokraus
Elle Tens2 -vuokraus

Tens-laitteen vuokraus

Elle Tens2 -laite auttaa sinua pärjäämään kotona pidempään synnytyksesi alkaessa. Laite soveltuu erinomaisesti käytettäväksi synnytyksessä lääkkeettömänä ja turvallisena kivunlievityksenä. Sitä voi käyttää yhdessä muiden kivunlievitysmuotojen kanssa, ei kuitenkaan vedessä. Voit aloittaa laitteen käytön jo rv 37, jos tarvitset apua vaikka selkäkipuihisi. Synnytyksen jälkeen saat siitä apua jälkisupistuksiin.

TENS eli transkutaaninen hermostimulaatio on tehokas lääkkeetön kivunhoitomenetelmä, jossa laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja heikentäen kipuviestin kulkeutumista aivoihin. Impulssit aktivoivat myös kehon luontaiset, tehokkaasti kipua lievittävät endorfiinit käyttöösi.

Synnytyskivun lievitykseen suunnitelluissa Elle Tens 2 -laitteissa on erikseen säädöt supistusten aikana ja supistusten välillä käytettäväksi. Elle Tens 2 -laitteillani voit myös itse merkitä ja seurata supistusten väliä. Laitteet ovat turvallisia ja lääkintälaitemääräysten mukaisia.

Vuokratessasi kauttani Elle TENS 2 laitteen saat paketissa

  • Elle TENS 2-laitteen kaulanauhalla
  • elektrodit (+ varaelektrodit. Jos varapakettia käytetty, maksaa se 15€)
  • 2 liitintä, 1 varaliitin
  • 2 paristoa ja 2 varaparistoa
  • säilytyspussin
  • käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi


Elle Tens2 -laitteen vuokraus 25€/kk. Laitteet vuokrataan aina ohjauksen kanssa.


OTA YHTEYTTÄ: