Kätilön palvelut

Kätilön ja hierojan turvallisissa käsissä


Kätilönä tuen sinua ja puolisoasi raskauden, synnytyksen ja lapsivuoteen (postpartumin) aikana. Teen raskaushierontaa, kätilön vastaanottoa/neuvolaa, imetysohjausta, kätilödoulausta ja vuokraan Tens-laitetta. Osa käynneistä mahdollista toteuttaa myös kotikäynteinä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihanan rentouttava. Uniongelmani hävisi viikoiksi hoidon jälkeen!

-Lotta

Vauva lähti syntymään nopeasti seuraavana päivänä hoidosta, tuli ihan kiire sairaalaan!

- Maria
synnytysvalmennus
synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus

Yksilöllinen kätilön pitämä synnytysvalmennus sinulle ja puolisollesi/tukihenkilöllesi.  Synnytysvalmennuksessa käydään läpi synnytyksen fysiologiaa, lääkkeetömiä ja lääkkeellisisiä kivunlievityksiä, henkistä ja fyysistä valmistautumista synnytykseen, imetystä ja vauvan ensihetkiä. Saatte konkreettisia vinkkejä mm. ponnistusasentoihin ja tukihenkilön toimintaan.

Synnytysvalmennus auttaa sinua valmistautumaan synnytykseen ja lapsivuodeaikaan, luottamaan omaan kehoosi ja antautumaan synnytyksen ihmeelle.

Keskustelen rauhassa kanssanne kaikesta raskauteen, synnytykseen ja perheen kasvuun liittyen, myös mahdollisista peloista. Kohtaan teidät aidosti ja yksilöllisesti kunnioittaen toiveitanne ja ajatuksianne läpi raskauden ja synnytyksen vauva-aikaan asti. 


raskaushieronta
raskaushieronta

Raskaushieronta

Hieronta sopii läpi koko raskauden ajan, sekä heti synnytyksen jälkeen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Raskausaikana voin hieronnalla helpottaa mm. iskias-vaivojasi, selkäkipuja, lantion alueen kipuja sekä rannekanavaoireyhtymän oireilua ja turvotuksia. Se on myös erinomainen tapa saada rentoutusta ja omaa aikaa. Käytän tarvittaessa apuna mm. rebozoa ja  spinning babies tekniikoita.


Voimme halutessasi jutella raskauteen ja synnytykseen liittyvistä asioita hieronnan aikana. Olet turvallisissa ja ammattitaitoisissa kätilön käsissä.  

synnytykseen valmistava hoito
synnytykseen valmistava hoito

Synnytykseen valmistava hoito

Lasketun ajan lähellä voin tehdä Sinulle rentouttavan luonnollisesti synnytykseen valmistavan hieronnan, jonka osana käytetään vyöhyketerapiaa ja akupunktiosta tuttuja pisteitä, gua shaa ja tarpeen mukaan jotain muutakin. Hemmotteleva  synnytykseen valmistava hieronta rentouttaa ja auttaa kehoasi ja mieltäsi valmistautumaan tulevaan synnytykseesi.Elle Tens2 -vuokraus
Elle Tens2 -vuokraus

Tens-laitteen vuokraus

Elle Tens2 -laite auttaa sinua pärjäämään kotona pidempään synnytyksesi alkaessa. Laite soveltuu erinomaisesti käytettäväksi synnytyksessä lääkkeettömänä ja turvallisena kivunlievityksenä. Sitä voi käyttää yhdessä muiden kivunlievitysmuotojen kanssa, ei kuitenkaan vedessä. Voit aloittaa laitteen käytön jo rv 37, jos tarvitset apua vaikka selkäkipuihisi. Synnytyksen jälkeen saat siitä apua jälkisupistuksiin.

TENS eli transkutaaninen hermostimulaatio on tehokas lääkkeetön kivunhoitomenetelmä, jossa laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja heikentäen kipuviestin kulkeutumista aivoihin. Impulssit aktivoivat myös kehon luontaiset, tehokkaasti kipua lievittävät endorfiinit käyttöösi.

Synnytyskivun lievitykseen suunnitelluissa Elle Tens 2 -laitteissa on erikseen säädöt supistusten aikana ja supistusten välillä käytettäväksi. Elle Tens 2 -laitteillani voit myös itse merkitä ja seurata supistusten väliä. Laitteet ovat turvallisia ja lääkintälaitemääräysten mukaisia.

Vuokratessasi kauttani Elle TENS 2 laitteen saat paketissa

  • Elle TENS 2-laitteen kaulanauhalla
  • elektrodit (+ varaelektrodit. Jos varapakettia käytetty, maksaa se 15€)
  • 2 liitintä, 1 varaliitin
  • 2 paristoa ja 2 varaparistoa
  • säilytyspussin
  • käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi


Elle Tens2 -laitteen vuokraus 30€/kk. Laitteet vuokrataan aina ohjauksen kanssa.


OTA YHTEYTTÄ: