Kätilön vastaanotto

Kantava kosketus kätilön ja hierojan käsissä

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni raskausaikana. Vastaanotolla seurataamme raskauttasi tarpeidesi mukaan, kuuntelemme sikiön sydänääniä ja tarkistetamme verenpaineesi. Mahdollisia kiputiloja voimme käynnillä hoitaa rentouttavalla hieronnalla ja esimerkiksi guasha-kampaa tai kinesioteippiä hyödyntäen. Samalla voimme myös keskustella mahdollisista mieltä painavista asioista ja kaikesta perheen perustamiseen/laajenemiseen liittyvistä asioista toiveidesi mukaan. 

Vuokraan kahta Elle Tens 2 -laitetta loppuraskauteen ja synnytykseen. Katso tarkemmin alempaa.

Synnytyskeskustelu

Synnytyskeskusteluun voit hakeutua, vaikka synnytys ei varsinaisesti pelottaisikaan, mutta koet tarvetta keskustella siitä kätilön kanssa. Voimme yhdessä käydä läpi eri kivunlievitys-menetelmiä ja synnytykseen valmistautumista sekä henkisesti että fyysisesti. Voimme käydä läpi myös aiempaa synnytysmatkaasi ja suunnitella yhdessä tulevaa synnytystäsi. Saat halutessasi myös yksilöllistä synnytysvalmennusta. 

Hieronta

Hieronta sopii läpi koko raskauden ajan, sekä heti synnytyksen jälkeen kehonhuoltoon ja rentoutukseen. Raskausaikana voin hieronnalla helpottaa mm. iskias-vaivojasi, selkäkipuja, lantion alueen kipuja sekä rannekanavaoireyhtymän oireilua ja turvotuksia. Se on myös erinomainen tapa saada rentoutusta ja omaa aikaa. 

Lasketun ajan lähellä voin tehdä Sinulle rentouttavan synnytykseen valmistavan hieronnan, jonka osana käytetään vyöhyketerapiasta ja akupunktiosta tuttuja pisteitä. Hemmotteleva raskaushieronta rentouttaa ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan synnytykseesi.

Voimme halutessasi jutella raskauteen ja synnytykseen liittyvistä asioita hieronnan aikana. Olet turvallisissa ja ammattitaitoisissa kätilön käsissä.  

Imetysohjaus

Imetysohjaus on tarpeen varsinkin ensisynnyttäjille mielellään jo raskausaikana ja ainakin heti synnytyksen jälkeen. Erityisesti suosittelen imetysohjausta, jos koet epävarmuutta imetyksen tai maidon riittävyyden suhteen, epäilet että vauvan imuote on huono, kaipaat vinkkejä eri imetysasentoihin tai tukea muuhun imetykseen liittyvään asiaan. Vauvan kieli- tai huulijänne-operaation jälkeen suositellaan imetysohjausta, jotta varmistutaan oikeasta imutekniikasta ja jotta imetys jatkuisi mahdollisimman ongelmattomasti operaation jälkeen. 

Muistathan että lääkärin lähetteellä olet oikeutettu Kelan tukeen imetysohjauksesta! Myös moni vakuutus korvaa imetysohjauksen lääkärin lähetteellä.


Elle Tens2 -vuokraus
Elle Tens2 -vuokraus

Tens-laitteen vuokraus

Elle Tens2 -laite auttaa sinua pärjäämään kotona pidempään synnytyksesi alkaessa. Laite soveltuu erinomaisesti käytettäväksi synnytyksessä lääkkeettömänä ja turvallisena kivunlievityksenä. Sitä voi käyttää yhdessä muiden kivunlievitysmuotojen kanssa, ei kuitenkaan vedessä. Voit aloittaa laitteen käytön jo rv 37, jos tarvitset apua vaikka selkäkipuihisi. Synnytyksen jälkeen saat siitä apua jälkisupistuksiin.

TENS eli transkutaaninen hermostimulaatio on tehokas lääkkeetön kivunhoitomenetelmä, jossa laite lähettää heikkoja sähköimpulsseja heikentäen kipuviestin kulkeutumista aivoihin. Impulssit aktivoivat myös kehon luontaiset, tehokkaasti kipua lievittävät endorfiinit käyttöösi.

Synnytyskivun lievitykseen suunnitelluissa Elle Tens 2 -laitteissa on erikseen säädöt supistusten aikana ja supistusten välillä käytettäväksi. Elle Tens 2 -laitteillani voit myös itse merkitä ja seurata supistusten väliä. Laitteet ovat turvallisia ja lääkintälaitemääräysten mukaisia.

Vuokratessasi kauttani Elle TENS 2 laitteen saat paketissa

  • Elle TENS 2-laitteen kaulanauhalla
  • elektrodit
  • 2 liitintä, 1 varaliitin
  • 2 paristoa ja 2 varaparistoa
  • säilytyspussin
  • käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi

Elle Tens2 -laitteen vuokraus 45€/kk (sis. alv 24%) Laitteet vuokrataan aina ohjauksen kanssa n 15 min.

Laite voidaan vuokrata myös hoitokäynnin yhteydessä, jolloin vuokrahinta 35€ (sis.alv)


Henkilökohtaiset elektrodit synnytykseen myydään erikseen, hinta 15 €/pkt (sis. alv 24%) 


OTA YHTEYTTÄ: